Je bent hier:

Voor transportbedrijf Bald Logistics in Dronten hebben wij de complete kantooromgeving ingericht. Van bureaus, tafels en stoelen tot de computers, printers en telefonie aan toe. Het resultaat is een rustig ingerichte werkruimte, waar met de juiste tools efficiënt gewerkt kan worden.

In de kantoorruimte zijn vier royale werkplekken ingericht met Huislijn hoekbureaus en bureaustoelen van Interstuhl. De vier individuele werkplekken vormen samen één werkeiland. De grote en kleine schuifdeurkasten bieden voldoende ruimte om allerlei paperassen en ander materiaal op te bergen.

De print- en kopieermachine van HP en de papierversnipperaar van Fellowers zijn kantoormachines die op ieder kantoor onmisbaar zijn. Naast kantoorruimtes hebben we ook een spreekkamer ingericht. Met de spreekkamertafel en conferentiestoelen van Be by Bèta is er een comfortabele vergaderplek gecreëerd.

In samenwerking met de collega’s van automatiseringsbedrijf ACF Bentveld hebben we de werkplekken ingericht met computers, beeldschermen en telefoons. Zowel de telefonie als de clouddiensten en overige automatisering zijn top geregeld. Eén partij voor de complete kantoorinrichting. Wel zo gemakkelijk!

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.