Je bent hier:

Over Mijn OfficeXpert

Mijn OfficeXpert biedt alles wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren in een kantoorruimte. Van meubilair en printers tot complete projectinrichting.

Wij bieden bedrijven hierin deskundig advies. Losse kantoorartikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.

Bij ons zit je goed!

Persoonlijk advies

Breed aanbod, persoonlijke contact, gedegen advies, snel schakelen en kwalitatief maatwerk. Dat is kenmerkend voor Mijn OfficeXpert! Wij komen graag bij je langs om jou én het bedrijf te leren kennen, de sfeer te proeven en te inventariseren wat de wensen zijn. De juiste voorbereiding, voor het beste eindresultaat.

Ideale kantooromgeving

We brengen veel tijd door op kantoor, dus de inrichting van je werkplek verdient de nodige aandacht. Op ergonomisch vlak, maar ook qua sfeer. Een aangename en creatieve werkplek zorgt voor actieve en gezonde werknemers. En met de juiste kantoorartikelen en kantoormachines, kan jij efficiënt werken. Daar worden wij nou blij van!

Stijlvol, ergonomisch en flexibel

Mijn OfficeXpert levert stijlvolle kantoormeubelen, met oog voor ergonomie. We creëren de meest effectieve inrichting en werken desgewenst samen met interieurarchitecten om de gewenste sfeer in het complete interieur door te voeren. Het resultaat? Stijlvolle en flexibele werkplekken, duurzaam en innovatief. We kunnen snel leveren en bieden oplossingen binnen een ieder zijn budget.

Onderdeel van ACF Bentveld

Mijn OfficeXpert is onderdeel van automatiseringsbedrijf
ACF Bentveld. Door de nauwe samenwerking kunnen we ons brede dienstenpakket nog verder uitbreiden, met de levering van computers, servers, software, telefonie en andere zaken op ICT-gebied. Ook zusterbedrijf
NUGTR kan ingezet worden voor een totaalpakket aan reclamediensten. Zo hebben wij alle expertise in huis, zodat jij zorgeloos je werk kan doen.

Neem contact met ons op!

Voor advies op maat kan je terecht bij Martin en Jeroen, onze OfficeXperts!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Of ga voor kantoorartikelen direct naar onze webshop.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.