Je bent hier:

Voor Groothuisbouw in Emmeloord hebben we na het project in 2017 wederom een mooi project opgeleverd. Dit project bestaat uit twee onderdelen: de metamorfose van een kantoor én van de kantine. We hebben hieronder enkele foto’s van de situatie voor en na toegevoegd. Zo is te zien, wat een enorm grote verandering heeft plaatsgevonden.

De kantoorruimte is voorzien van twee grote boomstamtafels met robuust metalen onderstel. Dit geeft een stoere uitstraling, passend bij het bedrijf. Eén tafel wordt gebruikt als bureau, de ander als vergadertafel. Hier staan mooie houten stoelen van Satelliet bij, met leren rug- en zitvlak.

In samenwerking met reclamebureau NUGTR is de kastenwand in het kantoor voorzien van een full color visual. De deuren zijn stuk voor stuk geplakt, maar de print loopt perfect door. Het resultaat is een mooi sfeervol geheel met deze authentieke foto.

De kantine heeft ook een flinke metamorfose gekregen. De ruimte was rommelig en druk met allerlei verschillende kleuren stoelen. We hebben rust gecreëerd door met mooie warme materialen te werken en te kiezen voor een strakke indeling.

De hoge boomstamtafels met barkrukken zijn tegen elkaar aan geplaatst zodat er één lange tafel ontstaat. Het geheel bestaat niet uit één stuk maar uit meerdere tafels, zodat ze niet alleen handzaam zijn, maar ook later nog eens in een ander opstelling geplaatst kunnen worden.

Tevens zijn er tafels met banken en stoelen geleverd. Ook hier komen de warme materialen terug. De wandbanken hebben een speciaal soort leder wat veel in de horeca wordt gebruikt. Het betreft duurzaam materiaal, wat makkelijk is schoon te maken. Verder is er een achterwand met televisiescherm en een kast geplaatst, welke veel opbergruimte bieden. De kastdeuren zijn greeploos en fingerprintproof. Deze kasten en die voor de vaatwasser en prullenbakken, zijn allemaal speciaal op maat gemaakt.

De ruimte moet nog verder aangekleed worden met planten en dergelijke, maar het is nu al een plaatje! Een moderne, relaxte plek waar het personeel kan samenkomen in lunchpauzes en daarbuiten.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.

Je bent hier:

In samenwerking met Saris Interieurarchitectuur hebben we een boerderij compleet ingericht tot kantoorruimte in industriële stijl. Praktisch, sfeervol en luxe, met zit-sta-werkplekken van Vepa Parq, kuipstoeltjes van Hay en fauteuiltjes van Puik. De verstelbare bureaus zijn voorzien van monitorarmen, waardoor niet alleen flexibele maar ook ergonomische werkplekken zijn gerealiseerd. Een mooie opdracht, met een prachtig resultaat. Daar zijn wij trots op!

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.