Je bent hier:

MEER DAN TACHTIG JAAR EN TOCH EEN NIEUW JASJE
Jezelf blijven vernieuwen, aanpassen aan de wensen en eisen van de tijd. Uit het verhaal van de Mateboer blijkt wel dat dit ‘business as usual’ is bij dit familiebedrijf uit Kampen. De Mateboer Groep bestaat al van voor de Tweede Wereldoorlog en heeft heel wat obstakels overwonnen. Inmiddels is de vierde generatie binnen het bedrijf werkzaam. De hartstocht en sociale werkwijze zijn er niets minder om geworden.

Aandacht voor de werkomgeving
Bij Mateboer wordt veel aandacht geschonken aan de werkomgeving. “We bieden een prettige werkomgeving waar de veiligheid en gezondheid van onze mensen voorop staat. Een familiebedrijf zonder kapsones dat ook op het werk een familiegevoel geeft”, lezen we in de briefing. De metamorfose van het kantoor in Zwolle was dan ook een prachtige uitdaging.

Een interieurplan dat hout snijdt
In nauwe samenspraak maakten we de keuze voor de Up Slimm lijn van Pami. Een organisatie die net als Mateboer decennia aan ervaring meeneemt en functionaliteit en innovatie voorop heeft staan. Het complete kantoor werd voorzien van zogenaamd zit/sta-meubilair in een warme notenkleur en een modern aluminium onderstel. Deze productlijn biedt onnoemelijk veel mogelijkheden en is instelbaar van maar liefst 62 cm tot 133 cm. Het display is handmatig te bedienen, maar ook via de app op je telefoon. Via de app kan je een zelfs een challenge instellen.

“QUOTE OPDRACHTGEVER”

Om optimaal gebruik te maken van de werkvloer, moesten we er rekening mee houden dat op de kopse kant exact een bureau zou passen. Om die reden plaatsen we bureaus die iets dieper zijn dan de standaard (afmeting 180x90cm). Elk bureau werd voorzien van een appellade voor kantoorartikelen en een bureaustoel van Be Noble. Het grote voordeel van deze stoel is dat de zitting apart van rugleuning ingesteld kan worden.

Meerdere ruimtes, allemaal met een eigen beleving
In de grote vergaderzaal plaatsten we een Pami Contact vergadertafel van 360x140cm die bestaat uit 2 delen. De stoelen komen uit dezelfde familie, maar dan met een hogere rugleuning in de Bond line uitvoering. Dit zorgt voor een exclusieve uitstraling. Bij de ronde tafels op kantoor hebben we gekozen voor de Be By Beta Ede conferentiestoelen met netweave rug, stijlvol en praktisch.

De kantine hebben we voorzien van de Pami Contacttafels van 100x100cm met bijpassende Casala Curvy stoelen in de trendy kleur oranje. Een fijne frisse uitstraling die zorgt dat je niet alleen letterlijk even uit de werkomgeving bent. Verandering van spijs doet eten uiteindelijk, ook als je de tachtig gepasseerd bent.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.