Je bent hier:

Zoek je een betrouwbaar en eenvoudig te beheren printerpark? Laat je dan goed adviseren. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem daarom contact met ons op. Wij inventariseren je wensen en presenteren je de beste printoplossing waarmee je efficiënt kan werken.

Innovatieve systemen
Mijn OfficeXpert werkt voornamelijk samen met de printoplossingen van Toshiba en Brother. We leveren een compleet aanbod van oplossingen voor informatieprocessen; van barcode- en labelprinters tot innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen. Elk product is voorzien van de laatste technologie. Betrouwbaar, snel en eenvoudig in beheer.

Printservice: optimaal gebruikersgemak
Wij bieden in samenwerking met onze leverancier een transparante en effectieve manier om zakelijk printen te beheren. Je betaalt alleen per print, zonder dat je vast zit aan een minimum aantal afdrukken. Daarnaast kan je flink besparen op de printkosten en wordt de inkt of toner automatisch op het juiste moment geleverd, zodat de printers nooit stil komen te staan.

De voordelen op een rij:

  • Drastisch besparen op printkosten
  • Betalen per print, zonder verplichtingen
  • Inkt of toner wordt automatisch geleverd
  • Inclusief onderhoud en service op locatie
  • Maandelijks opzegbaar


Printbenodigdheden
Wij bieden vele soorten cartridges en toners aan van de bekende merken. Weet je niet precies welke je moet hebben? Maak dan gebruik van onze supply selector. Je selecteert hiermee eenvoudig je eigen printer, waarna automatisch de geschikte cartridges of toners worden weergegeven. Naast de bekende merken hebben we natuurlijk ook voordelige alternatieven.

Bekijk de verschillende producten in onze webshop of neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Scan en herken

Tegenwoordig worden veel documenten digitaal gecreëerd, verwerkt en opgeslagen. Toch hebben de meeste organisaties nog altijd te maken met papieren documenten die snel en eenvoudig gedigitaliseerd moeten worden. Met de scan en herken software van Toshiba digitaliseer, bewerk en verspreid je documenten voor opslag of verdere verwerking. Door vooraf ingestelde regels worden de documenten automatisch op de juiste locatie of in een digitale werkstroom geplaatst en zijn er geen fysieke documenten nodig. Sla de brug tussen de papieren en digitale wereld met onze scan software.

Om te scannen heb je toch geen software oplossing nodig?

In het verleden werden documenten vooral gescand om digitaal te archiveren. Inmiddels wordt er meer gescand om een werkproces te starten dat gekoppeld is aan een bedrijfsapplicatie. Het is zeer tijdrovend om documenten handmatig in te voeren in een dergelijke applicatie. Bovendien is het foutgevoelig. Door de inzet van slimme technieken als beeldverbetering, tekstherkenning, barcode verwerking, kunstmatige intelligentie en slimme database koppelingen scan en verwerk je diverse typen documenten intelligent en volledig automatisch. Met de aanvullende scan en herken software van Toshiba is het digitaliseren van documenten veiliger en efficiënter.

Print management

Het beheren van een eigen printinfrastructuur en printprocessen zijn vaak tijdrovend en duur. Met print management krijg je grip op de print- en scanomgeving. Kosten worden inzichtelijk en de veiligheid van bedrijfsgevoelige documenten is gegarandeerd. Een mooie bijkomstigheid is het positieve effect op het milieu, doordat er doorgaans minder geprint wordt. Met oplossingen als PaperCut MF en e-FOLLOW zorgen we er niet alleen voor dat het beheer van printers en documenten eenvoudiger wordt. Ook is het mogelijk om vanaf een mobile device veilig af te drukken en te scannen. Bespaar op onnodige printkosten en zorg dat jouw organisatie veiliger en efficiënter werkt dankzij print management van Toshiba

Wat is print management?

Print management is software waarmee printopdrachten eerst naar een centrale printersever gestuurd worden. Alle afdrukken staan daar in een virtuele wachtrij, in plaats van direct bij een multifunctional of printer. Een gebruiker kiest zelf wanneer en op welk afdruksysteem het document wordt geprint. Pas na vrijgave bij de multifunctional of printer worden printopdrachten afgedrukt. Dit verloopt via een persoonlijke aanmelding. Er zijn ontzettend veel manieren om je aan te melden zoals smartphone app, QR-code, pincode, toegangspas of met (NFC)tag.

Voordelen print management
  • Veilig en efficiënt
  • Voorkom datalekken
  • Vergaande autorisatiemogelijkheden
  • Meer grip en overzicht
  • Positief effect op het milieu

Beveiligd printen

Goede beveiliging van vertrouwelijke persoons- en bedrijfsgegevens blijkt in de praktijk voor veel organisaties een pittige uitdaging. Met print management software minimaliseer je de kans dat documenten onbeheerd achterblijven in de printer of terechtkomen bij de verkeerde persoon. Pas na persoonlijke aanmelding van de gebruiker wordt de printopdracht uitgevoerd. Daarnaast wordt het risico tot datalekken verminderd doordat print-, kopieer- en scanopdrachten centraal worden geregistreerd en de gebruikerstoegang tot printers eveneens centraal is georganiseerd.

Eenvoudig beheer printerpark

Met print management software is het mogelijk om inzicht te krijgen in gebruik. In overzichtelijke rapportages worden besparingen zichtbaar voor niet opgehaalde printopdrachten, dubbelzijdige en zwartwit afdrukken. Het is mogelijk om aantallen per gebruiker, gebruikersgroep, afdeling en systeem te definiëren. Hierdoor krijg je de werkelijke printkosten helder en kun je het printgebruik optimaliseren. Denk aan het afdwingen van dubbelzijdig printen in grijstonen, het automatisch signaleren en wissen van dubbele printopdrachten, het routeren van grote opdrachten naar speciale productieprinters, het vragen om een bevestiging als de gebruiker enkelzijdig wil afdrukken en het voorstellen van alternatieve printers.

Mobiel printen

In de zakelijke wereld wordt steeds meer gewerkt met mobiele devices, zoals tablet of mobiele telefoon. Het is daarom ook wenselijk om documenten vanaf iedere decvice af te kunnen drukken. Natuurlijk moet dit zo eenvoudig en veilig mogelijk. Dat is goed in te richten met print management software. Het afdrukken van printopdrachten vanaf mobiele devices werkt precies hetzelfde als normale printopdrachten. De gebruiker meldt zich aan bij iedere aangesloten kantoorprinter en geeft de gewenste printopdracht vrij. Met mobiel printen van Toshiba kan er altijd, overal, door iedereen en op ieder apparaat veilig mobiel geprint worden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk topic, niet alleen voor ons, maar ook voor organisaties om ons heen en in de gehele samenleving. Wist je dat jij als klant daar ook een steentje aan bijdraagt? Al sinds 2009 is duurzaamheid een actief onderdeel van onze organisatie. In iedere fase van de bedrijfsvoering komt duurzaamheid tot uiting. We denken kritisch na over de inkoop van grondstoffen en componenten van onze hardware en ontwikkelen onze printers en oplossingen zo duurzaam mogelijk. We hebben zelfs een manier gevonden om de uitstoot te neutraliseren!

CO2 neutraal met CO2balance

Sinds 2009 werkt Toshiba samen met het milieuadviesbureau CO2balance en is het CO2 neutraal programma in het leven geroepen. In dit programma staat klimaatcompensatie centraal. CO2balance heeft de exacte CO2 uitstoot berekend van iedere (barcode) printer. Deze berekening gaat van productie en levering, tot het gebruik tijdens de levensduur van de printer. De hoeveelheid CO2 wordt vervolgens omgezet in zogeheten carbon credits.

Carbon credits – ook wel emissiereducties genoemd – zijn certificaten die een bepaalde vermindering van broeikasgas in de dampkring vertegenwoordigen. Je kunt ze verdienen met projecten die broeikasgas voorkomen of verminderen. Deze certificaten zijn verhandelbaar: je kunt ze verkopen aan bedrijven en landen die daarmee hun eigen emissies ‘compenseren’. Vandaar de term klimaatcompensatie, die vaak wordt gebruikt voor het verhandelen van emissiereducties. Met één carbon credit besparen we één ton koolstofdioxide (CO2)!

Wordt de uitstoot van onze printers écht gecompenseerd?

Je print gegarandeerd 100% CO2 neutraal met onze printers. Toshiba biedt deze garantie door de samenwerking met CO2balance. Bovendien voldoet CO2balance aan The Gold Standard. Iedere ontvangen euro wordt geïnvesteerd in CO2-uitstoot verlagende projecten en alles wordt gedocumenteerd in transparante rapporten. Wil je weten hoeveel uitstoot je bespaard hebt met je Toshiba printer? Deze informatie is altijd beschikbaar en op te vragen via je contactpersoon.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.