Je bent hier:

Zoek je een betrouwbaar en eenvoudig te beheren printerpark? Laat je dan goed adviseren. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem daarom contact met ons op. Wij inventariseren je wensen en presenteren je de beste printoplossing waarmee je efficiënt kan werken.

Innovatieve systemen
Mijn OfficeXpert werkt voornamelijk samen met de printoplossingen van Toshiba en Brother. We leveren een compleet aanbod van oplossingen voor informatieprocessen; van barcode- en labelprinters tot innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen. Elk product is voorzien van de laatste technologie. Betrouwbaar, snel en eenvoudig in beheer.

Printservice: optimaal gebruikersgemak
Wij bieden in samenwerking met onze leverancier een transparante en effectieve manier om zakelijk printen te beheren. Je betaalt alleen per print, zonder dat je vast zit aan een minimum aantal afdrukken. Daarnaast kan je flink besparen op de printkosten en wordt de inkt of toner automatisch op het juiste moment geleverd, zodat de printers nooit stil komen te staan.

De voordelen op een rij:

  • Drastisch besparen op printkosten
  • Betalen per print, zonder verplichtingen
  • Inkt of toner wordt automatisch geleverd
  • Inclusief onderhoud en service op locatie
  • Maandelijks opzegbaar


Printbenodigdheden
Wij bieden vele soorten cartridges en toners aan van de bekende merken. Weet je niet precies welke je moet hebben? Maak dan gebruik van onze supply selector. Je selecteert hiermee eenvoudig je eigen printer, waarna automatisch de geschikte cartridges of toners worden weergegeven. Naast de bekende merken hebben we natuurlijk ook voordelige alternatieven.

Bekijk de verschillende producten in onze webshop of neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.