Je bent hier:

Voor Sloterwijk & Heinen Makelaars dat als geen ander thuis is in deze markt, hebben wij het complete nieuwe kantoor ingericht met nieuwe bureaus.

We hebben voor een frisse uitstraling gezorgd. De verstelbare bureaus van Schaffenburg die groter zijn dan normaal, hebben een wit metalen onderstel en een natuur eiken blad met houtstructuur. De combinatie met mooie licht bruine vloerbedekking zorgt voor een mooi warm geheel.

Om te voorkomen dat je niet gelijk achter het bureau van de secretaresse staat, is bij binnenkomst een kast geplaatst die ervoor zorgt dat je geen inkijk hebt op het beeldscherm en het werk.

De kast is aan 2 kanten benaderbaar en bovenop de kast is hetzelfde natuur eiken blad geplaatst als op de bureaus, zo ontstaat er een mooi geheel.

Het Duo bureau is later  voorzien van een wang zodat de poot netjes afgewerkt is.  De solo opstelling is voorzien van een “schaamschot” zodat het bureau netjes afgewerkt is en je niet bekeken voelt. De bureaus zijn voorzien van een pennenlade en aparte inbouwdock voor stroom en usb om de telefoon en camera op te laden. De computers zijn opgehangen onder het bureau en gaan mee de hoogte in.

In het midden hebben we nog voor een informeel tafeltje met stoelen gezorgd waar de klant even aan kan gaan zitten voor een goed gesprek met een bakje koffie.

Een mooie nieuwe werkplek waar heel fijn gewerkt wordt door de makelaars en hun assistente.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.