Je bent hier:

Voor de afdeling Service Facilitair van Breman in Genemuiden hebben we een compleet nieuwe kantoorruimte ingericht met hoogwaardig kantoormeubilair.

Passend bij het eigentijdse kantoorleven is er gekozen voor prachtige zit-sta-werkplekken, voorzien van monitorarmen en akoestische tussenschermen. Geen wirwar van kabels. Door de aorta-kabelgoten zijn alle kabels netjes weggewerkt. De I.Box bureaus van Pami zijn via een knop onder het blad elektrisch af te stellen op de persoonlijk gewenste hoogte. Via een app op je telefoon is het bureau zelfs automatisch te bedienen en krijgt de medewerker een melding wanneer het weer tijd is om staand te werken.

Met de Every 142-e bureaustoelen van Interstuhl kiest deze klant voor comfort en duurzaamheid. Naast een mooie uitstraling scoort deze stoel ook hoog wat betreft ergonomie. Door de nieuwe synchroonmechaniek met gewichtsregeling, de verstelbare lendensteun, armleggers en zitdiepteverstelling is de stoel niet alleen op de persoonlijke voorkeuren af te stemmen, maar bevordert hij met de zijwaartse bewegingsmogelijkheden ook dynamisch zitgedrag.

De spreekkamer is ingericht met een bartafel voorzien van een gelakt stalen onderstel en massief eiken boomstamblad. Gecombineerd met de cognac kleurige krukken geeft het de kamer een stoere, eigentijdse uitstraling. Een prachtige ruimte om klanten te ontvangen.

In samenwerking met onze collega’s van reclamebureau NUGTR hebben we de kantoorruimte nog voorzien van een sfeervolle uiting op de muur. Een stukje nostalgie in dit hypermoderne kantoor!

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.