Je bent hier:

Voor De Meerpaal in Dronten hebben wij loketstoelen geleverd. Deze praktische stoelen worden in dit geval achter de ontvangstbalie gebruikt. De Labsit4 loketstoel van Interstuhl heeft een verhoogde gasveer en een instelbare voetenring. Doordat de stoel is voorzien van speciale zit-stop-wielen, kan de stoel niet wegrijden wanneer je erop gaat zitten. De wielen blokkeren dan en worden weer vrijgegeven zodra u de stoel hebt verlaten. Door de wielen is de stoel makkelijk verplaatsbaar. Ideaal dus, voor flexibele werkplekken.

 

De ergonomisch vormgegeven loketstoel beweegt mee in elke zithouding dankzij zijn innovatieve Flex-functies. De zit- en rughoek hoeft dus niet ingesteld te worden. Deze stoelen worden veel binnen industriële ruimtes gebruikt en zijn in diverse kleuren leverbaar.

 

Naast de loketstoelen hebben wij voor De Meerpaal ook industriële krukken voor bij de koffiebar geleverd. Deze zijn instelbaar door middel van een draaimechaniek. Ze zorgen voor een moderne en robuuste uitstraling.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.