Je bent hier:

De uitzendbureaus Dujob, Medicalhunt en DMU vallen samen onder de ROK Groep en zijn gespecialiseerd in de sectoren metaal, techniek, industrie en zorg. Voor het inrichten van de diverse werk- en spreekruimtes van de locatie in Emmeloord, hebben wij duurzaam meubilair geleverd.

De werkplekken zijn ingericht met handmatig in hoogte verstelbare bureaus en elektrisch verstelbare zit-sta-bureaus van Pami. Deze zijn voorzien van akoestische tussenschermen waardoor er rustig gewerkt kan worden. Deze kasten met kunnen op slot en zorgen voor voldoende opbergruimte.

De spreekkamer is ingericht met een houten spreekkamertafel met zwaar metalen onderstel. Bij deze robuuste uitstraling passen de leren conferentiestoelen. Naast deze vergaderruimte is er nog een los zitje gecreëerd waar klanten kunnen wachten of dat gebruikt kan worden voor kort overleg.

De bartafel heeft met het metalen onderstel eveneens een robuuste uitstraling. De barkrukken van de FP collectie passen hier goed bij. Met deze opstelling is een informele werk- en vergaderplek gecreëerd. Al met al heeft dit interieur een moderne en stoere uitstraling.

Laatste cases

Vol passie hebben wij al vele projecten afgerond. Bekijk hier een aantal cases en laat je inspireren.