Je bent hier:

GEZOCHT: Proefzitters!

We brengen veel tijd door op kantoor, dus de inrichting van je werkplek verdient de nodige aandacht. Op ergonomisch vlak, is de bureaustoel één van de belangrijkste items.

  • Zit je urenlang op je bureaustoel?
  • Heb je regelmatig last van je rug?
  • Je oude bureaustoel toe aan vervanging?

Geldt bovenstaande voor jou of voor je werknemers? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren graag in de juiste bureaustoel.


Test nu gratis en geheel vrijblijvend twee weken lang de EVERYis1. Een uitstekende ergonomische bureaustoel die vast en zeker goed zit! Wij brengen de stoel bij je langs, stellen hem voor je in en dan horen we graag hoe je deze bureaustoel ervaart.

 

EVERYis1: allemansvriend

Nog nooit eerder kon een stoel met zo’n lage prijs aan de hoge standaard van Interstuhl voldoen. EVERYis1 is een echte allemansvriend. De bureaudraaistoelen zijn met verschillende technieken leverbaar. Autolift zorgt ervoor dat de stoel zich aanpast aan je gewicht, zonder dat je hem anders in hoeft te stellen. Synchroontechniek heeft als voordeel dat je de stoel ook kunt vergrendelen in meerdere standen. Dit model is verder uitgerust met zitdiepteverstelling, verstelbare lendensteun, multifunctionele 4D armleggers, kunststof voetkruis en een rugleuning met netbespanning.

 

Het design van EVERYis1 is helemaal van nu. En hadden we al gezegd dat EVERYis1 een heel zacht prijsje heeft? EVERYis1. Allemansvriend.

 

Mijn OfficeXpert… Bij ons zit je goed!

Laatste cases

Met trots en passie hebben veel projectinrichtingen afgerond. Bekijk de laatste cases en laat je inspireren.